Elomessut

Olimme jälleen saaneet tutun paikkamme Elomessujen teltta-alueelta käyttöömme. Saimme hienosti väkeä teltan kasaamiseen, sekä teltalla päivystämiseen. Tunnelma teltalla oli koko viikonlopun aikana rento ja mukava. Hyvässä porukassa on helppo viihtyä.

Perinteiseen tapaan, olimme varanneet luomuporkkanoita tarjolle. Ne tekivätkin hyvin kauppansa molempina päivinä.

Viime vuonna arvoimme yhteystietonsa jättäneiden kesken kolme Vihreän Langan (http://www.vihrealanka.fi/) lahjatilausta kolmeksi kuukaudeksi. Tänä vuonna päätimme repäistä, ja arpoa kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken retropyörän. Tämä arvonta ylitti kaikki odotuksemme ja samalla se kirvoitti hyviä keskusteluja. Ekologisen vintage-kulkuneuvon onnelliseksi omistajaksi pääsi Sami Vuorinen Hämeenlinnasta! Hämeenlinnan Vihreät onnittelee voittajaa.

Toki meillä oli myös perinteisiä arpoja myynnissä. Myös nämä tekivät kauppansa. Liekö syynä olleet luomukananmunat, luomukesäkurpitsat vai muut hyvät palkinnot?

Konseptimme selvästi toimi tänä vuonna. Viime vuodesta viisastuneina jätimme ilmapallot pois. Kävimme tällöin kiivasta keskustelua ilmapallojen hyödyistä ja haitoista. Tänä vuonna vain muutama henkilö kyseli ilmapalloja. Lopuilta tuli positiivista palautetta niiden puutteesta.Tänä vuonna mentiin näillä, mitähän keksimme ensi vuodeksi?

Nyt on hyvä hetki lähteä toimintaan mukaan. Tuttuun tapaan hallituksen kokoukset syksyn ajan joka kuukauden ensimmäisenä torstaina. Tervetuloa mukaan, joko kuuntelemaan tai aktiivisesti keskustelemaan.

Marjo Väre, pj


Posted

in

by

Tags: