Hallituksen ja valtuustoryhmän kokouksen antia

Hallitus kokoontui tänään 4.11., ja samalla pidettiin ylimääräinen yhdistyksen kokous. Kokouksessa mm. kuultiin terveiset Vihreiden III puolueristeilyltä, sovittiin yhdistyksen syyskokouksen (keskiviikkona 20.11.) järjestelyistä, ja hyväksyttiin hallituksen esitys vuoden 2014 talousarvioksi.

Ensi vuoden toimintasuunnitelmaa valmistellaan vielä, ja siihen voi esittää ideoita yhdistyksen hallitukselle. Näinä aikoina tulee myös täyteen 30 vuotta Vihreän toiminnan käynnistymisestä Hämeenlinnassa, mistä käytiin antoisaa keskustelua kokouksen jälkeen.

Yhdistyksen kokous päätti esittää Kimmo Östmania ja Andrei Sergejeffiä piirijärjestö Hämeen Vihreiden hallitukseen vuosille 2014-2015.
HUOM: Piirin syyskokous pidetään lauantaina 16.11. klo 12.30 alkaen Hämeenlinnassa Vanajaveden Opistolla, ja sinne on yhdistyksellä vielä täyttämättömiä kokousedustajan paikkoja. Ilmoittaudu siis hallitukselle, jos kiinnostaa tulla mukaan osallistumaan – kokous on toki muutenkin avoin!

Samana iltana myös valtuustoryhmä piti avoimen kokouksensa Raatihuoneella. Kokouksessa keskusteltiin kaupunginvaltuustossa 11.11. käsiteltävästä Hämeenlinnan budjetista vuodelle 2014, ja pohjustettiin Vihreän valtuustoryhmän budjettipuhetta. Lisätietoa siitä ensi viikolla!


Posted

in

by