Hämeenlinnan vihreät ry:n hallitus kaudella 2023-2024
Esa Erkamo

Esa Erkamo

Hämeenlinnan vihreiden puheenjohtaja, varavaltuutettu, Hämeen vihreiden hallituksen varajäsen

 

Minulle tärkeitä ovat viihtyisä ja monimuotoinen ympäristö, lähipalvelut koko kunnassa, ilmastomuutoksen torjunta, kiertotalous, kestävä kehitys, heikoimmista huolehtiminen ja kulttuuripalvelut. Olen yhteistyöhakuinen, ratkaisukeskeinen ja kärsivällinen tavoitteisiin pyrkiessäni.

esaerkamo(at)gmail.com

 

 

Satu Heinonen

Satu Heinonen

Varapuheenjohtaja

Minulle tärkeää on tasavertaisuus ja ihmislähtöisyys niin palveluissa kuin politiikassakin. Mielestäni luonto ja ympäristö ovat meidän kaikkien hyvinvoinnille tärkeitä. Olen vahvasti kiertotalouden kannattaja.

Minut on valittu vuodelle 2024 Hämeenlinnan Vihreiden varapuheenjohtajaksi. Minulla on kolme poikaa, joista kaksi on erityisen tuen tarpeisia. Poikani asuvat jo pääosin omillaan, ainoastaan kuopus viettää opintojen ulkopuolella vielä viikonloput ja lomat kotioloissa.

Ajatuksiini voit tutustua myös kotisivuillani, Instagrammissa, Threadsissa, BlueSkyssä ja Tiktokissa.

satu.k.heinonen(at)gmail.com

Annele Saikkala

Annele Saikkala

Hallituksen jäsen

Yhteistyö, yhdenvertaisuus, ympäristönsuojelu! Haluan olla mukana rakentamassa Hämeenlinnaa, jonka keskiössä ovat asukkaat muksusta mummoon, kulttuurielämä sekä ainutlaatuinen luonto.

Jaana Holmström

Jaana Holmström

Hallituksen jäsen

Sydän on ehdottomasti vihreä 🙂 Vihreä kehitys kunnan toiminnoissa on ensiarvoisen tärkeää. Kaupunkikehitystä tulee edistää kaupunkilaisten edun mukaan. Vetovoiman kannalta tärkeintä ovat toimivat peruspalvelut, varhaiskasvatus, koulut, terveydenhoito ja vanhusten hoito.

Outi Munter

Hallituksen jäsen

Andrei Sergejeff

Andrei Sergejeff

Kaupunginvaltuutettu, kaupunkirakennelautakunnan jäsen, yhdistyksen hallituksen jäsen

Politiikassa on kyse päämääristä ja keinoista niihin pääsemiseksi. Päämäärät nousevat arvoista, parhaat keinot löytyvät järjen ja tutkitun tiedon avulla. Olen oppinut, että siltoja kannattaa rakentaa eikä polttaa. Minun Hämeenlinnani on avoin, suvaitsevainen ja kehittyvä.

Löydät minut myös Instagramista.

andrei.sergejeff(at)hmlkaupunki.fi

 

Satu Kuusi

Hallituksen jäsen

Merja Kaakinen

Hallituksen jäsen

Eliisa Erkamo

Hallituksen jäsen